закрыть

Бесплатная консультация

Для получения бесплатной консультации юриста,заполните заявку ниже.
Оставьте email или телефон,чтобы мы могли Вам ответить.
Опишите Вашу проблему
Отправить заявку
Бесплатная консультация
Агентство недвижимости Киевская Русь

Недвижимость Киева и Киевской области

Продажа квартир и домов в Киеве

+Добавить объявление
Телефон+380(93)611-1316
Emailinfo@realty-ukraine.net
Skypegoncharov.realty
FacebookМы на Facebook
ВКонтактеМы ВКонтакте
Риэлторские услугиНаши предложенияЮридические услугиБТИБезопасностьКонсультацииУслуги иностранцамО нас
Slideshow Image 1
УкраинаПокупкаПродажаАрендаНовостройкиКоммерческая недвижимостьКредитованиеИнвестирование




Консультация адвоката
Как открыть фирму
arou
lombardlifetourismsellyoursiteworldrealtyuahomelandbusrent

Професійні рієлтерські послуги при купівлі-продажу нерухомості міста Києва

Продаючи житло ми порекомендуємо укласти договір з ріелтером для надійного проведення операцій з угодами,які будуть виникати.

Ріелтер надає такі послуги:

- Він починає пошук клієнта у базі даних.

- Детально розробляє рекламу для об’єкта.

- Допомагає в підготуванні необхідних документів.

- Займається перевіркою юридичних аспектів житла.

Ріелтор – це професіональний учасник в сфері нерухомості. Тому,якщо Вам необхідно продати житло в Києві,то без спеціалістів з нерухомості не обійтись. Тим більше,не маючи юридичної освіти чи досвіду в таких ситуаціях,Ви ризикуєте втратити багато часу.

Продаж квартири має свою специфіку,адже цим питанням займаються не тільки ріелтери. Враховуючи всі деталі при продажу нерухомості,пліч о пліч з основними спеціалістами також працюють юристи. Підраховуючи статистику гіркого досвіду невдалих угод,якими займалися не компетентні ріелтери,можна сказати,що ніхто більше в житті не хотів би потрапити в таку ситуацію.

Тому,щоб Ваша об’ява якомога швидше зацікавила потенційного покупця,потрібно звернутися до спеціалістів,які знають всі можливі нюанси складного процесу продажу квартири.

Якщо ж Ви хочете купити квартиру в Києві,то не слід вважати,що при цій операції не потрібно звертатися до професіоналів з нерухомості. Адже великий ризик при цьому все-рівно залишається через різноманітні варіанти та схеми махінацій з нерухомістю. До речі,вміння правильно виявляти проблемні квартири і недобросовісних продавців,також являється одними із важливих функцій ріелтера.

Але,щодо одного з найважливіших обов’язків,які виконує ріелтер – це забезпечення безпеки операції з нерухомості. Для цього спеціаліст проводить перевірку документів,що встановлюють право власності на об’єкт нерухомості,дійсність документів,що підтверджують особу власника об’єкта нерухомості. Також перевіряють відсутність заборон на відчуження,арештів,податкових заборон у відношенні майна,перевіряють правову історію квартири і не тільки.

Якщо Ви обрали житло і готові його купити,потрібно дуже ретельно перевірити всі документи і тільки після цього давати згоду на підписання договору купівлі-продажу. Але зрозуміло,що швидше і якісніше це зроблять спеціалісти,які не один рік займаються цим професіонально.

Але серед професіоналів є і ті,що називають себе хорошими ріелтерами і які готові Вам допомогти з продажем чи купівлею,та це може бути на при великий жаль не правдою,а втрачений час і наслідки непоправними. Тому не поспішайте з вибором людини,яка дійсно знається на всіх нюансах,які можуть виникнути при продажу нерухомості. По-перше дізнайтесь в якій компанії працює даний ріелтер і скільки років ця компанія надає свої послуги. Важливим фактором є те,де розташовані офіси,наскільки розвинута мережа компанії.


На главнуюК статьям

АГЕНТСТВО НЕДВИЖИМОСТИ УКРАИНЫ. Объединение риэлторов и юристов рынка недвижимости Киева. Сopyright ©2004-2012Сopyright ©2004-2012 ICT COMPANY www.infopromua.com. Все права защищены.
Выгодно продадим/сдадим вашу недвижимость
cursor

Оформление заявки

Адвокатское и риелторское объединение Украины предоставляет полный спектр услуг в сфере недвижимости. Мы с радостью готовы предложиться Вам свои услуги по продаже и аренде недвижимости в Киеве и Киевской области.

Оставьте Ваш номер телефона и наш специалист свяжется с Вами в кратчайшие сроки

Ваш номер телефона: